Despre noi

Electromd.ro magazin online detinut de MARCO&DORA IMPEX SRL avand in portofoliu o gama foarte variata de produse si branduri de  electronice, electrocascine, articole pentru bucatarie, home&deco, accesorii auto, electrice, scule si unelte electrice, instrumente muzicale echipamente pentru protectia muncii si multe altele toate la preturi foarte avantajoase cu livrare imediata din stoc propriu sau al furnizorilor.

Produsele sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid FAN Courier 

Produsele disponibile se livreaza in 24-48 h in toata Romania!

Livrare

Produsele sunt livrate in 24-48 h in toata Romania folosind serviciile de curierat rapid FAN COURIER EXPRESS  dupa confirmarea telefonica a comenzii lansate.
Valoarea transportului va fi comunicata telefonic la confirmarea comenzii.

Plata

Produsele pot fi achitate:

-ramburs la curier- platiti cu numerar  la primirea coletului

-Ordin de Plata- in baza facturii emise de catre firma noastra totul in conditii de siguranta maxima.

-Rate- avantajoase prin TBI Credit

Garantie

Produsele comercializate prin intermediul paginii web electromd.ro detinut de MARCO & DORA IMPEX  sunt noi si beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de returnare

Poti sa te razgândești si daca nu ești multumim 100% de produs îl poți returna in 14 zile doar dacă este achiziționat din site -ul:https://electromd.ro/

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur la adesa de email:contact@electromd.ro

Formular retur:

Online Telefonic

 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa: Str. Mahmudiei, nr 2, Km 0, Tulcea, Tulcea, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.
Termen de 14 zile pentru retur conform OUG.34/2014 privind drepturile consumatorilor pentru contractele incheiate la distanta.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Cheltuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre client; spre exemplu, transportul unui colet prin firma de curierat Fan Courier se achita de catre expeditor si anume clientul ce returneaza produsele. In cazul manipularii defectuoase a produselor se va proceda la evaluarea starii acestora si stabilirea taxei de aducere la starea initiala  a produsului, conform OUG 34/2014, Art. 14, alin. (3).

In politica de retur nu se incadreaza produsele care fac parte din categoria consumabile (ex: cabluri, difuzoare si drivere, lampi/ becuri, lichid de fum/ baloane/ ceata) sau categoria instrumentelor de suflat (saxofon, muzicuta, blockflote, etc), castilor si microfoanelor. Produsele din aceste categorii pot fi returnate numai daca sunt sigilate si nefolosite.

Nu se pot returna produsele care beneficiaza de pachete de programe cu licenta (presupune inregistrarea clientului pe baza „serial number”) care au fost instalate de consumator. Nu se accepta returul produselor de tip software, licenta si garantie, care au fost activate prin utilizarea unui cod aflat in interiorul ambalajului ambalajului. De asemenea, produsele de tip voucher nu pot fi returnate.

Nu sunt acceptate pentru retur produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului).

In cazul returnarii unui produs, inapoierea banilor se va face catre aceeasi persoana mentionata pe factura fiscala/contract prin transfer bancar , intr-un cont bancar personal.

Nu primim colete cu plata ramburs valoarea coletului sau ramburs valoarea transportului. Coletul trebuie mai intai verificat inainte de a va returna banii. Colegii de la receptie marfa nu pot plati pentru aceasta operatiune iar coletul se va intoarce la Dumneavoastra!

Daca factura este emisa pe persoana juridica/firma, vanzatorul nu este obligat sa accepte returul produselor si inapoierea banilor.

In cazul produselor achizitionate prin credit de consum, in sistem rate, rambursarea banilor se face catre banca, fapt ce duce la anularea ratelor.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate promovata de MARCO & DORA IMPEX explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
MARCO & DORA IMPEX nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0746661445.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o sesizare referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0746661445

SICAP

Produsele vandute de electromd.ro  sunt disponibile pentru achizitie publica directa si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP

Pentru a demara procesul de achizitie  va rugam sa ne contactati telefonic la nr .+40747-609482 sau email :dora_electronics@yahoo.com.

Program
Luni-Vineri:9-16

 

Pentru relatii  si comenzi  va stam la dispozitie de Luni-Vineri, 09-16:

Datele de contact ale firmei:
SC Marco&Dora Impex SRL
CUI: RO14688733
Nr. inerg. Registrul Comertului: J36/173/2002
Punct de Lucru .Str. Mahmudiei, nr.1, Km .0, Tulcea ,Romania,820057
RO85 INGB 0000 9999 0817 0273 ING BANK NV
RO74 UGBI 0000 2520 1403 8RON Garanti Bank
RO71 TREZ 6415 069X XX00 1284-Trezoreria Tulcea
Capital Social: 50.000 Lei
Email: contact@electromd.ro

Web:https://electromd.ro/
Facebook:Electromd.ro
VANZARI EN-GROSS SI EN-DETAIL
Orar:
Luni-Vineri: 09:00 – 16:00

Cumperi tot ce iti doresti!