,

Aparat de vidat alimente,Laica VT3111,110W,9l/min,30cm

Stoc:

100 în stoc

385 lei

100 în stoc

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111 – pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete.

Ambalarea in vid – descrierea procedeului:

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul
ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului
intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea
aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita
contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la
alterarea produsului.

In
lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este
stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest
fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Aparat vacuum

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Salam feliat 4-6 zile 22 zile
Salam 7-14 zile 25-40 zile
Cascaval 6-20 zile 25-60 zile
Legume 1-4 zile 8-10 zile
Fructe 5-8 zile 10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile
Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile
Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine 2 zile 6-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3111ambalare in vid laica

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3111.

Aparatul de vidat Laica VT3111 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3111 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Utilizarea aparatului:

  • Butonul ”AUTOMATICO” de pornire. Prin apasarea acestui buton dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor.
  • Butonul ”SALDA” de sigilare. Prin
    apasarea acestui buton dispozitivul realizeaza sigilarea (functia de
    sigilare a pungilor), in cazul utilizarii rolelor.
  • Butonul ”STOP” de oprire. Prin apasarea acestui buton este oprita aspirarea aerului.
  • Indicatorul luminos indica functionarea.

Operatiunile
de vidare (butonul automatico) si sigilare (butonul salda) sunt
separate si actionate manual prin apasarea butonului corespunzator. Gradul de vidare poate fi controlat prin oprirea procesului de vidare.

Compresorul are o capacitate maxima de 9 litri/minut.

Putere de aspirare: 750 mbar.

Aparatul de vidat Laica VT3111 are in pachet 10 pungi pt alimente de dimensiune 22 cm x 30 cm.

Laica VT3111 este in garantie timp de 2 ani.

Specificatii tehnice:

  • capacitate max 9 l/min;
  • putere compresor: 110W;
  • putere de aspirare: 750 mbar;
  • alimentare la priza;
  • dimensiuni: 360 mm (L) x 150 mm (A) x 90 mm (H);
  • latimea maxima a pungii: 300 mm;
  • greutatea: 1,3 (kg).

Pachetul contine:  aparat de vidat Laica VT3111, 10 pungi (22 x 30 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:

pungi vacuum

SKU: VT3111 Categorii: ,
Greutate 3 kg
Marca

Garantie

din 0 recenzii

0.0 total
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Momentan acest produs nu are nici o recenzie.