Termeni si conditii

DEFINITII
Termenii si conditiile generale prevazute în continuare se vor aplica tuturor activitatilor de promovare si vânzarilor de bunuri si servicii de catre Marco&Dora Impex Srl si orice alt partener cu care acesta are contract în acest sens (Partenerii), prin intermediul magazinului online electromd.ro catre Utilizator/Cumparator (persoana fizica sau juridica).Termenii si conditiile generale pot fi modificate oricând de catre Marco&Dora Impex Srl
sau Parteneri sub conditia respectarii prevederilor legale.

Astfel, termenii de mai jos vor avea urmatorul inteles:
WEBSITE/SITE (electromd.ro): reprezinta website-ul care are adresa de internet www.electromd.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate si promotii/campanii de informare/promovare pentru acestea, desfasurate de catre electromd.ro.

BUNURI si SERVICII:orice produs sau serviciu,inclusiv documentele si serviciile mentionate pe website si în Comanda,care urmeaza a fi furnizate de catre Vânzator,Cumparatorului.
SPECIFICATII: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate în electromd.ro precum si în materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de catre vânzator/producator, sau de catre utilizatori/cumparatori, sau asa cum apar în Comanda.
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza electromd.ro, în scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII si CONDITIILE prezentului website.
VÂNZATOR: societatea Marco&Dora Impex Srl, cu raspundere limitata, având sediul social în Tulcea,Str.Socului,Nr.3, inregistrata la Registrul Comertului TULCEA,cu numarul J36/173/2002, CUI RO14688733.
CUMPARATOR: persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda prin intermediul electromd.ro.
COMANDA: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzator si Cumparator prin care Vânzatorul este de acord sa livreze.
Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
CONTRACT: o Comanda confirmata de catre Vânzator.
DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si alte drepturi asociate, drepturile de baza de date,drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale Marco&Dora Impex Srl sau care sunt utilizate de electromd.ro cu respectarea Legii 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea electromd.ro intr-un mod contrar scopului declarat si practicii în domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii electromd.ro, proprietarilor/titularilor legali ai acestuia si oricarui alt partener cu care exista contract în
acest sens.

Continutul site-ului electromd.ro
Informatiile prezentate pe electromd.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.
Descrierile produselor pot fi incomplete insa Vânzatorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante astfel incat produsul sa fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.
Imaginile produselor sunt prezentate pe electromd.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
Orice date specifice privitoare la stoc si starea produselor afisate, se pot obtine contactand Vânzatorul prin email / telefon la datele de contact din sectiunea Contact a electromd.ro

Promotii si campanii
Promotiile si campaniile prezentate pe electromd.ro pot fi valabile în electromd.ro si în magazinele Marco&aDora Impex Srl de pe teritoriul Romaniei.
Promotiile si campaniile prezentate pe electromd.ro sunt valabile în perioada de timp mentionata în materialele de promovare si în regulamente, unde este cazul,acestea fiind valabile în limitele stocurilor disponibile alocate.

Preturile produselor
Preturile produselor si serviciilor afisate în cadrul site-ului electromd.ro includ T.V.A. conform legii în vigoare.
Pretul final la care Cumparatorul poate sa achizitioneaze produsele este considerat cel din Comanda confirmata de Vanzator, cu exceptia situatiilor de epuizare de stoc sau eroare care afecteaza pretul (cf. paragraf Comenzile).
Anterior confirmarii comenzilor, preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Comenzile
Prin lansarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe site-ul electromd.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, SMS sau e-mail)prin care Vânzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele informatii:
a. Comanda/Precomanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
Daca Vânzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a Termenilor Comenzii din partea Cumparatorului. Acceptarea Comenzii de catre Vânzator
se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Cumparatorul accepta si consimte ca nu exista contract în lipsa confirmarii comenzii emise de Vanzator.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS).
In cazul epuizarii stocului pentru produsul comandat, inainte de finalizarea comenzii, reprezentantul electromd.ro va putea oferi alternative prin prezentarea altor
produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat, în cazul în care pentru produsul comandat exista alternative.
In cazul epuizarii stocului inainte de finalizarea comenzii si lipsei unei alternative la produsul comandat, Comanda poate fi anulata fara penalitati, chiar daca a fost confirmata de catre Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.
In cazul unor eventuale erori de functionare a electromd.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, în urma carora pretul este modificat,rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu pretul de vanzare mediu setat de catre Vânzator pentru acea perioada, Vânzatorul isi aloca dreptul sa anuleze
Comanda efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt. Cumparatorul accepta si consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare, inclusiv erori umane.
Precomanda reprezinta o Comanda cu statut special pentru un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare/disponibilitate fizica în stocul Vanzatorului.
Precomanda va avea aceiasi pasi ca si o Comanda normala, singura diferenta fiind la termenul de livrare care va fi stabilit în functie de disponibilitatea produsului si va fi comunicat de catre Vânzator Cumparatorului la momentul inregistrarii precomenzii precum si în urma oricarei modificari a acesteia.
Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului ceea ce ii da dreptul Vanzatorului sa modifice în orice moment si unilateral aceste informatii în website.
Vanzatorul are dreptul sa modifice si conditiile initiale ale precomenzii, dar doar dupa ce a informat Cumparatorul cu privire la acest aspect si a primit acordul acestuia pentru noile conditii aplicabile.
Vanzatorul nu este considerat culpabil si nu i se pot imputa penalizari pentru nerespectarea conditiilor initiale sau pentru modificarile conditiilor initiale ale precomenzii, daca acestea sunt impuse de noile conditii oferite de Producator.
Cumparatorul are dreptul de a renunta în orice moment la o precomanda iar daca aceasta fost deja achitata, suma respectiva ii va fi returnata integral.

Contractul la distanta
Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre electromd.ro si client este considerata data facturii fiscale emise de catre Vanzator.
Termenii si conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre producator,importator sau distribuitor dupa caz.
Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vânzator a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si implicit Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare, în special pentru pierderea produselor sau a documentelor.

Facturarea
Pretul, modalitatea si termenul de plata, precum si termenul de livrare sunt specificate în Comanda.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate conform conditiilor prevazute în Comanda, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.

Plata
Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de catre Vânzator si conditiilor impuse de finantator în cazul platilor effectuate prin card bancar sau credit.
In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata în contul Cumparatorului, urmand a fi incasata de catre Vânzator doar dupa confirmarea comenzii.
In cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.
Demersurile pentru rambursarea banilor în acest caz cad în sarcina Vanzatorului, care insa nu este responsabil de termenul în care aceasta rambursare este facuta,acest aspect fiind în sarcina bancii Cumparatorului al carui instrument financiar a fost utilizat.
Vanzatorul nu este responsabil pentru politica si conditiile comerciale acordate de catre finantatorii ale caror instrumente financiare de plata sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la electromd.ro
In cazul unor erori aparute în timpul procesului de plata Vânzatorul nu are obligatia de a efectua livrarea, în sarcina acestuia intrand numai informarea Cumparatorului asupra faptului ca procesul de plata nu a fost finalizat. Vânzatorul nu este obligat sa faca demersuri de investigare asupra motivului erorii aparute dar poate oferi suport Cumparatorului în limita disponibilitatii, capacitatii si responsabilitatii acestuia.
In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de catre procesatori de plati autorizati.
electromd.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Livrarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Termenele de livrare variaza de obicei intre 1 si 3 zile lucratoare, în functie de locatia produselor si de adresa de livrare. Rareori, perioada de livrare poate depasi 3 zile lucratoare pana la termenul legal de 30 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora, inclusiv cazurile legate de aprovizionare, asa cum sunt ele definite
de legislatia în vigoare pe teritoriul Romaniei.
Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumparator în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vânzator de la Cumparatorul respectiv. Penalitatile sau dobanzile sunt excluse.

Acceptarea si transferul de proprietate
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate în Comanda.
In cazul în care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, are dreptul sa solicite aducerea la conformitate a Produselor si Serviciilor conform legislatiei în vigoare pe teritoriul Romaniei la data incheierii Contractului.
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, în locatia indicata în Comanda(intelegand prin finalizarea livrarii – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Dreptul de retragere
Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveste contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale, fara a se limita la acestea,
urmatoarele:
a) contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca îsi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;
b) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vânzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
f) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Perioada de retragere expira în termen de 14 zile de la:
a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua în care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra în posesia fizica a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
(i) în cazul în care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terta,alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra în posesia fizica a ultimului produs;
(ii) în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra în posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;
(iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua în care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra în posesia fizica a primului produs;
Cu exceptia cazului în care Vânzatorul s-a oferit sa recupereze el însusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le înmâneaza Vanzatorului sau unei personae autorizate de Vânzator sa receptioneze produsele, fara întârziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului
decizia sa de retragere din contract.
Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului în care Vânzatorul accepta sa suporte acele costuri sau în care Vânzatorul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spatiilor comerciale, în cazul carora produsele
au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, Vânzatorul preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin posta.
Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Returul produselor
electromd.ro ofera posibilitatea de returnare a produselor în termen de 14 zile în urmatoarele situatii:
Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Posibilitatea de retur NU se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate
manipularii si/sau instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente natural sau de pastrare în conditii improprii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este
mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de electromd.ro în cazul în care produsul prezinta neconformitati rezultate din procesul de fabricatie, manipulare si ambalare pana la livrarea catre client. În orice alta situatie costurile de transport pentru returul initial catre
Vânzator si eventualul transport inapoi la Consumator sunt suportate de catre Consumator.
Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena si care au fost desigilate de catre Consumator.
În cazul produselor care prezinta semne de folosire, în baza unui raport de service, Consumatorului ii va fi restituita contravaloarea produsului din care se va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).
Produse ce au fost livrate gresit sau fara toate componentele/accesoriile aferente. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata catre reprezentantii electromd.ro, iar Consumatorul va refuza receptia produsului. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc,poate opta pentru inlocuire cu un produs similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de electromd.ro.
Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile de la primirea produsului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru
modificarea si completarea unor acte normative (Dreptul de retragere) . Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
Produsele achizitionate de catre o persoana juridica se pot returna în termen de 2 zile de la achizitie doar daca prezinta vicii de fabricatie sau daca sunt defecte.
Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.
Produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care au fost livrate (sa aiba toate accesoriile si documentele care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc).
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile de la data retragerii dupa verificarea starii produselor returnate, si este posibila prin virament bancar sau în oricare dintre magazinele Marco&Dora Impex Srl. Suma inapoiata nu va include costul transportului initial daca achizitia a beneficiat de aceastafacilitate (acesta fiind suportat de catre Consumator).
Daca rambursarea produselor sau a unui produs, în cazul comenzilor cu produse multiple, dintr-o Comanda care a beneficiat de transport gratuit determina scaderea valorii totale a comenzii initiale sub valoarea eligibila pentru transport gratuit din valoarea totala de rambursat, se va retine contravaloarea transportului oferit
initial.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declarative neechivoca transmisa prin e-mail/posta.
Adresa de e-mail pentru comunicarea notificarilor: contact@electromd.ro
Adresa postala pentru retur:Magazin Marco&aDora Impex Srl Tulcea,Str.Mahmundiei,Nr.1,Km.0,TULCEA
Dispozitiile OUG 34/2014 se aplica în completare.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul electromd.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele din categoria resigilate daca este cazul), în ambalajele originale, dupa caz, si provin din surse autorizate
de fiecare producator în parte.
In cazul produselor vandute si livrate de electromd.ro, certificatele de garantie sunt emise de catre electromd.ro pentru toate categoriile de produse.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata în maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@electromd.ro sau la numarul de telefon 0746.661.445/0721.879.655 în intervalul Luni-Vineri orele 09.00-18.00. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.

Comunicarea cu Utilizatorul/Cumparatorul
Comunicarea oficiala asumata a Utilizatorului/ Cumparatorului cu electromd.ro se poate face prin intermediul datelor de contact din sectiunea de Contact în functie de specificul comunicarii si prin postarea opiniilor vizavi de produse în zonele de comentarii produse.
electromd.ro isi aloca dreptul neopozabil sa excluda sau sa ignore din canalele oficiale de comunicare, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.
Vanzatorul are libertatea deplina de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Comunicarea oficiala asumata a Vanzatorului cu Utilizatorul/Cumparatorul se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie de catre acestia.
In cazul în care Utilizatorul/Cumparatorul nu ofera un minim de informatii (cel putin numar de telefon valid) pentru a putea fi contactat, Vânzatorul nu este obligat sa faca demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia si ii da dreptul acestuia din urma sa nu raspunda la solicitarile respective sau sa nu onoreze comenzile
inregistrate cu date incomplete.
Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii electromd.ro din orice motive, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Frauda
Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze electromd.ro în scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutului site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tenatativa de fraudare a site-ului si va da dreptul electromd.ro de a solicita organelor competente punerea in miscare cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat aceste fapte.

Forta majora
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor si care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata în vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.

Legea aplicabila si Jurisdictia
Prezentul document este supus legii din Romania.
Eventualele litigii aparute intre electromd.ro si Utilizatori / Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta rezolvare nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.